The key


apartments


Gelegen aan het stationsplein in het Hoefkwartier, dé nieuwe stadswijk van Amersfoort, komt straks The Key! Hier ontstaan twee gemengde stadsblokken met 555 luxe studio's, twee- en driekamerappartementen. De appartementen zijn omgeven door groen met twee besloten binnentuinen, vele parken en uiteenlopende voorzieningen zoals een supermarkt om de hoek, kleine winkels, koffietentjes en sportfaciliteiten. Kortom: een plek waarin wonen, werken en ontspannen samenkomen.

 

Unlock your new life...
Zoek je een gezellig appartement omdat je gaat samenwonen of wil je royaler wonen met uitzicht op de stad? Het woningaanbod in The Key is meer dan divers. Er komt een mix van sociale huur, middel huur en vrije sector met oppervlaktes van ca. 25 m2 tot 88 m2, voor alle fases in het leven. De keuze is dus aan jou! Naar verwachting start september 2023 de bouw van The Key en worden de eerste woningen in eind 2026 opgeleverd.

Hoefkwartier is de toekomstige woon-werkwijk in Amersfoort. Hier wordt plaats gemaakt voor een moderne, groene en duurzame stadswijk. Duurzaam, want alle woningen en gebouwen zijn bijna energieneutraal en aardgasvrij. Dit visitekaartje van de stad is helemaal ingericht om alle vormen van vervoer gemakkelijk en comfortabel te kunnen bereiken. Stap vanuit de trein op één van de deelfietsen of parkeer je auto ondergronds en pak de trein. Heerlijk wonen, werken, winkelen én leren op deze nieuwe hotspot in het bruisende Amersfoort! Woon jij hier straks ook?


Voorzieningen


Hoefkwartier


impressie The Key
impressie The Key

Locatie


Bereikbaarheid


Hier heb je alles binnen handbereik! Even na werk een hapje eten op het terras? Vanaf station Schothorst of met de fiets sta je binnen ca. 10 minuten in het centrum en met de trein ben je zo in Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn.

 

Wil je even helemaal tot rust komen? Pak dan de fiets naar het naastgelegen groene waterwingebied of geniet van de stilte op je privé-balkon of in de riante binnentuin. Voor de automobilist zijn er uitvalswegen naar de A1 en A28. Parkeren in een ondergrondse parkeergarage is mogelijk in The Key. Geen auto? Je kunt hier gebruik maken van deelauto’s.

 


Inschrijven


Interesse om te wonen in dé nieuwe stadswijk van Amersfoort? Schrijf je in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom The Key.