The key


offices


Gelegen aan het stationsplein in het Hoefkwartier, dé nieuwe stadswijk van Amersfoort, komt straks The Key! Hier ontstaat Enterprise; een duurzaam (BENG; Bijna Energie Neutraal Gebouw) en zeer hoogwaardig afgewerkt kantoorgebouw. Het gebouw is omgeven door groen met vele binnentuinen en parken, uiteenlopende voorzieningen zoals een supermarkt om de hoek, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Kortom: een prettige werkomgeving waar ruimte, kwaliteit, werken en ontspannen samenkomen.  

 

Unlock your business...
Ben jij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte of wil je jouw onderneming uitbreiden? Het flexibel in te delen gebouw heeft straks voor 3.780 m2 aan kantoorruimte en nog eens ca. 2.000 m2 als commerciële plint, voor ieders wat wils en straks wellicht van jou! De kantoorruimte kan al vanaf 2.000 m2 worden gehuurd met € 150 per m2 én er zijn zelfs ca. 400 ondergrondse gedeelde parkeerplaatsen aanwezig voor € 550 p.p. per jaar. Naar verwachting start december 2021 de bouw en begin 2024 is The Key opgeleverd.

 

Hoefkwartier is de toekomstige woon-werkwijk in Amersfoort. Hier wordt plaats gemaakt voor een moderne, groene en duurzame stadswijk. Duurzaam, want alle woningen en gebouwen zijn bijna energieneutraal en aardgasvrij. Dit visitekaartje van de stad is helemaal ingericht om alle vormen van vervoer gemakkelijk en comfortabel te kunnen bereiken. Stap vanuit de trein op één van de deelfietsen of parkeer je auto ondergronds en pak de trein. Deze centrale mobiliteitshub heeft ook nog een andere functie. Heerlijk wonen, werken, winkelen én leren op deze nieuwe hotspot in het bruisende Amersfoort! Werk jij hier straks ook?


Voorzieningen


Hoefkwartier


impressie The Key
impressie The Key

Locatie


Bereikbaarheid


Hier heb je alles binnen handbereik! Bij Enterprise zit je met jouw onderneming op een uitstekend bereikbare locatie met tal van voorzieningen dichtbij. Een vrijdagmiddagborrel met je collega's? Vanaf station Schothorst of met de (deel)fiets sta je binnen ca. 10 minuten in het centrum van Amersfoort. 

 

Voor de automobilist zijn er uitvalswegen naar de A1 en A28. Dit zakelijke centrum tussen Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn is voor werknemers en zakenpartners makkelijk te bereiken. Parkeren in een ondergrondse parkeergarage is mogelijk in The Key. Geen auto? Je kunt hier gebruik maken van deelauto’s.

  


Contact
  • Robert Ciggaar

    Robert Ciggaar

    Asset Manager

  • r.ciggaar@certitudo.com

  • 073 76 00 200

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield

030 239 4239

CBRE

CBRE

030 635 2211


Inschrijven


Interesse in het kantoorgebouw de Enterprise en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom The Key? Schrijf je hier dan in!

UNLOCK
YOUR
NEW LIFE

Bekijk het woningaanbod